Articole vestimentare de calitate superioara la cele mai accesibile preturi!

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Site-ul www.exquisitevision.ro, este proprietatea S.C. EXQUISITE  ON LINE  S.R.L, cu sediul în str. Energiei nr. 18 , jud.Galati, cod poştal 800247, înregistrata la Registrul Comerţului sub numărul J17/407/2017, CUI RO37256203, titulară a contului nr. RO29BTRLRONCRT0389840001 deschis la Banca Transilvania.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiillor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. S.C. EXQUISITE ON LINE S.R.L. îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită "Termeni şi condiţii".

S.C.EXQUISITE ON LINE S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul EXQUISITE VISION  şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C.EXQUISITE ON LINE  S.R.L.

Dreptul de a crea o legătură web - link - către EXQUISITE VISION  este limitat, neexclusiv şi revocabil, şi este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. EXQUISITE ON LINE S.R.L. sau oricăruia dintre partenerii noştri, numai după obţinerea în scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al S.C.EXQUISITE ON LINE  S.R.L. asupra informaţiilor publicate pe site

Întregul conţinut al site-ului EXQUISITE VISION   - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea S.C. EXQUISITE ON LINE S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul S.C. EXQUISITE ON LINE S.R.L. a oricărora din elementele enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Se permite folosirea site-ului EXQUISITE VISION numai în limitele menţionate în prezentul document.

În cazul în care suspectaţi că unul sau mai multe din materialele de pe site-ul www.exquisitevision.ro încalcă legea drepturilor de autor, vă rugăm să sesizaţi acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa exquisiteonlineofficial@gmail.com

2. Produsele şi serviciile oferite de S.C.EXQUISITE VISION ON LINE  S.R.L. pe site-ul EXQUISITE VISION , politica de preţuri

S.C.EXQUISITE  ON LINE  S.R.L. îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii. Produsele comercializate prin intermediul EXQUISITE VISION sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document şi în limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C .EXQUISITE  ON LINE S.R.L. îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă a importatorului.

Preţurile prezentate pe site nu includ TVA şi nu includ costurile de livrare.

Foarte rar unele produse pot avea pe site preţuri greşite, stabilite în mod eronat de către aplicaţia noastră informatică. În aceste condiţii, întotdeauna se consideră preţ final cel acceptat de către client în cadrul discuţiilor purtate cu consultanţii de vânzări ai S.C.EXQUISITE ON LINE  S.R.L.

Informaţiile care prezintă un produs pe site (descrierile produselor, specificaţii tehnice, imagini, simboluri) au caracter strict orientativ. S.C. EXQUISITE ON LINE S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica descrierile şi specficaţiile produselor fără o notificare prealabilă.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate pe site-ul EXQUISITE VISION conform acestor "Termeni şi condiţii" se poate efectua ramburs (la primirea coletului).

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face prin curier oriunde în ţară. Nu livrăm în afara României. S.C. EXQUISITE  ON LINE S.R.L. îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor. Costurile de expediere vor fi comunicate clienţilor înainte de livrarea produselor comandate.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reuşeşte să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

S.C EXQUISITE ON LINE  S.R.L. îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C.EXQUISITE ON LINE  S.R.L. care includ: greve, acte de terosrism, incendii, explozii, acţiuni guvernamentale, inundaţii, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră conform uzanţelor legii româneşti.

În afară de cazul în care este agreat diferit de către S.C.EXQUISITE  ON LINE  şi client, S.C.EXQUISITE  ON LINE  S.R.L. se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate cu produsele comadate de client în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care S.C. EXQUISITE  ON LINE S.R.L. colaborează sau către reprezentantul clientului. S.C.EXQUISITE  ON LINE S.R.L. va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor comandate de către client şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

5. Promoţii şi concursuri

S.C. EXQUISITE ON LINE S.R.L. stabileşte regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi prin intermediul site-ului propriu sau a paginii de Facebook . De aceste promoţii beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament şi în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

6. Garanţia produselor

S.C EXQUISITE  ON LINE.  S.R.L. asigură și garantează conformitatea bunurilor achiziționate precum și eventualele vicii ascunse. S.C. EXQUISITE  ON LINE S.R.L. se angajează să livreze produsul conform cu descrierea din cadrul site-ului Exquisite Vision.

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 (modificată prin O.U.G. nr. 174/2008) şi O.G. 21/1992. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului împreună cu accesoriile aferente şi copie de pe factura fiscală. În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia.

Garanţia oferită pentru produsele prezentate pe site este de 7 zile. Termenul de garanţie curge de la data vânzării produsului. În această perioadă, dacă deficiențele nu sunt imputabile Clientului, S.C. EXQUISITE  ON LINE S.R.L. își asumă responsabilitatea reparării sau înlocuirii produsului pe cheltuiala sa. După efectuarea livrării Clientul nu mai poate invoca deficiențe cantitative sau deficiențe pe care, în mod rezonabil, nu putea să nu le vadă la momentul livrării (, fire trase, , pete de murdărie etc.).

7. Dreptul de returnare a produselor cumpărate (exercitarea dreptul de retragere)

Clientul are dreptul să notifice în scris S.C. EXQUISITE  ON LINE S.R.L. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 7 de zile calendaristice de la primirea produsului conform legii 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă şi de OUG nr.34/2014 şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 7 de zile calendaristice.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcţionare

Site-ul EXQUISITE VISION este găzduit de serverele unei terţe firme. S.C. EXQUISITE  ON LINE S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. S.C EXQUISITE  ON LINE.  S.R.L. nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului EXQUISITE VISION. S.C. EXQUISITE ON LINE S.R.L. nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul EXQUISITE VISION. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

9. Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul site-ului EXQUISITE VISION sunt gratuite şi voluntare şi implică acceptarea termenilor de utilizare de mai jos.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând clientul se poate dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comerţului electronic 365/2002 şi Hotărârea Guvernului nr. 1308/2002 referitor la comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului precum se autorizează şi folosirea site-ului, în condiţiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidenţialitate este descrisă pe larg în secţiunea următoare. S.C.EXQUISITE  ON LINE  S.R.L. deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletter-ului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui document.

Abonaţii newsletter-ului EXQUISITE VISION pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonaţii newsletter-ului EXQUISITE VISION mesajele comerciale se consideră că au fost informate în prealabil de către abonaţi despre prevederile prezentului articol. În acest context, S.C. EXQUISITE ON LINE S.R.L. nu poate fi facută răspunzătoare sub nicio formă de acţiunile abonaţilor săi.

S.C.EXQUISITE  ON LINE  S.R.L. îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă S.C. RETRO BOUTIQUE S.R.L. are orice motive să creadă că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

10. Politica de confidenţialitate

S.C.EXQUISITE  ON LINE S.R.L. garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către S.C .EXQUISITE  ON LINE S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către S.C. EXQUISITE  ON LINE S.R.L. nu implică obligativitate din partea utilizatorilor iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date la adresa exquisiteonlineofficial@gmail.com sau prin poştă la adresa: S.C. EXQUISITE  ON LINE  S.R.L, str. Energiei 18,  jud. Galați, cod poştal 800247.

S.C. EXQUISITE  ON LINE  S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

11. Politica de utilizare a cookie-urilor

Site-ul EXQUISITE VISION  foloseşte cookie-uri ale Google Analytics şi Google AdWords, servicii de analiză a traficului şi publicitate, precum şi cookie-uri ale furnizorilor de publicitate online. Categorii de cookie-uri folosite: de performanţă a site-ului, de analiză a vizitatorilor, de remarketing şi publicitate. Aceste cookie-uri nu colectează date cu caracter personal şi nu identifică personal vizitatorii site-ului, ci sunt folosite pentru a vă putea oferi conţinut adaptat preferinţelor dvs. pe parcursul navigării pe Internet.

Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivele folosite de utilizatori pentru navigarea web numai când utilizatorul decide să navigheze în site-ul EXQUISITE VISION dincolo de prima pagină accesată. În acest caz, continuarea navigării dincolo de prima pagină accesată este interpretată drept consimţământ al utilizatorului pentru acceptarea stocării cookie-urilor, având în vedere înştiinţarea explicit afişată în bara din partea de jos a ecranului.

12. Forţa majoră

Niciuna din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este cauzată de un eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

13. Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe EXQUISITE VISION şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 7 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi.

Fiind de acord cu aceşti “Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului EXQUISITE VISION”, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.

Exquisite Vision © 2018
⋅ powered by Intelirom